Bred kunskap –
individuella lösningar

En kraftfull fusion

2021 fusionerades Åkersbergabaserade elföretaget Ostkustens Elektriska med BL El & Design och samtidigt förvärvades man av Installationskoncernen Nytorp Energy Group.

Bright Light El & Design startades av Tommy Sundberg och Per Lindberg 2004. De startade företaget efter att tidigare samarbetat som installatör respektive grossist. Tommys långa erfarenhet av el-branschen och Pers skicklighet inom belysning och ljusberäkning, skapar en framgångsrik kombination.

Skräddarsytt med bred kunskap

BL El & Design har sitt säte i Stockholm med utgångsområde Spånga och Åkersberga, men anlitas för uppdrag över hela Sverige. Totalt är vi 30 medarbetare och montörer, alla med individuell specialistkompetens inom bland annat el-installation, programmering av styrsystem, datanät, ljud och bild. Vår styrka är vår breda kunskap som ger dig individuellt anpassad belysning, optimerad för dig oavsett om det är för en privat bostad eller en verksamhet.

Förutom el-installationer erbjuder vi även ljusdesign. En rätt så unik kombination för ett elföretag. Det innebär att vi kan komma med idéer och förverkliga dina individuella visioner. Vi arbetar uteslutande med väl beprövade produkter och anpassar våra förslag efter dina specifika behov.

Oavsett projekt – vi är redo att hjälpa dig!
Patrik Skog, Projektledare EL-Entreprenad