Elektriker/Projektledare

Då vi kraftigt expanderar inom Storstockholms län så söker vi nu flertalet nya installatörer för såväl service som entreprenadsjobb. Den/de vi söker skall ha fullgjord elektrikerutbildning samt ha erfarenheter inom installationsområdet i minst 5-år.

Vi söker nu efter dig som vill bli en del av vårat team. Vi söker installatörer för såväl service som entreprenadsjobb.

Du bör ha elektrikerutbildning samt erfarenheter inom installationsområdet i minst fem år. B-körkort är ett krav för tillträdande av tjänsten.

Meriterande är även om du har goda kunskaper inom ljussättning, belysningsstyrningar ( KNX ) samt datasystem/telesystem och brandlarm.

Som person är du målinriktad, social samt har lätt för att skapa kontakter och bibehålla dessa. Du skall dessutom ha goda skriftliga kunskaper inom svenska språket och ha datavana för att kunna upprätta handlingar i World och Excel.

För rätt person kan vi då erbjuda en möjlighet att ingå i en växande organisation som ligger i framkant, när det gäller dagens belysningsteknik och tekniska lösningar. Du kommer att arbeta under stort eget ansvar, och därmed även få möjlighet att visa dina kvalifikationer, för att därefter kunna utvecklas och ta ytterligare ansvar inom vår växande koncern.

Skicka ansökan till oss via e-post. Ansökan skickas tillsammans med ditt CV, samt dokumentation och kopior på utbildningsbevis och tidigare referenser.

Ansökan skickas till Per Andersson/VD,
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi sponsrar

Certifikat

UC Sigill

Go To Top